Ostoskori

Tietoa meistä

Blancos tuo yritysasiakkaiden suosimat mainostekstiilit, lahjatavarat, työvaatteet sekä kodin ja keittiön design -tuotteet yksityishenkilöiden saataville helposti ja edullisin hinnoin.

Erityisesti valikoimamme tekstiilituotteet on lähtökohtaisesti suunniteltu ja suunnattu nimenomaan suurempia tuotemääriä ostaville yritysasiakkaille, jotka painattavat tuotteisiin haluamiaan printtejä. Tästä johtuen muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta (esim. Helly Hansen) valikoimamme tekstiileistä EI näkyvillä paikoilla ole tuotemerkin logoa tai muutakaan printtiä.

Poiketen kausimuotituotteista, tuotemallistot ovat yleensä erittäin pitkäikäisiä, jonka ansiosta kokemus tuotteiden laadusta on kyetty varmistamaan ja joka mahdollistaa mm. erinomaiseksi todetun tuotteen ostamisen myös tulevaisuudessa. Jotkin suosituimmista t-paitamalleista ovat pysyneet markkinoilla peräti useita vuosikymmeniä!

Tuotevalikoimaan valikoituukin siten pääsääntöisesti vain tuotteita vastuullisilta valmistajilta, joiden valmistamien tuotteiden saatavuus, laatu ja hintataso ovat erinomaisella tasolla.

Blancos.fi -verkkokauppaa operoi First Out Oy (y-tunnus 2404742-8).

Kysyttävää? Lähetä viestisi meille alla olevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

x